Disclaimer

    This disclaimer may not be copied without the expressed written consent of whoever I stole it from.

Vakantie in Zweden en Noorwegen

 

Hallo allemaal,

We zijn weer terug van drie weken met de auto reizen door Zweden en Noorwegen. We zijn eerst met de boot van Kiel naar Göteborg gevaren en hebben de eerste week in een blokhut in Safsen gelogeerd en daarna nog een week in Orsa. Na ons Zwedenavontuur zijn we nog een week in een grote hut in het Hemsedal getrokken. We hebben een lekkere ‘buiten’ vakantie gehad en hebben erg genoten van de natuur en elkaar. Ook Anwar heeft genoten en heeft zich erg goed gehouden met de autoreis en wandeltochten. Een echte kanjer. We zijn nu weer lekker thuis. Er staan inmiddels veel foto’s op de site. Je kunt de foto’s vinden onder het kopje ‘reisfoto’s’.

Laterrrrrrrr.

Jan

 

 

This entry was posted in Reizen.

One Comment

  1. Jan 26 mei 2014 at 4:53 pm #

    test