Disclaimer

    This disclaimer may not be copied without the expressed written consent of whoever I stole it from.

Het reisverslag en de foto’s van Marokko staan online

Het heeft even twee weekjes geduurd, maar nu staat dan toch ons reisverslag en de foto’s (bijna 250!) online. De reden van de vertraging is dat we eerst de meeste familie en vrienden op de hoogte wilden stellen van onze zwangerschap (ja, je leest het goed; ik voel me ook een beetje zwanger 🙂 ).

Het reisverslag geeft een reëel beeld van onze belevenissen onderweg tijdens onze twee en een halve week durende reis door Marokko. Het reisverhaal gaat over kamelentochten door de Sahara en sprookjesachtige Kashba’s. Maar ook de minder leuke momenten uit onze reis delen we graag met jullie. Dit hoort er ook bij en misschien kan nog iemand van onze fouten leren. Kijk onder de knop “reisfoto’s” voor de foto’s en bij “reisverhalen” om de verhalen te lezen of klik hier.

Veel leesplezier!

Jan

This entry was posted in Reizen.

2 Comments

  1. aukje post 20 juni 2012 at 11:08 am #

    geweldige foto’s prachtig.

  2. Yvonne 12 januari 2013 at 10:54 pm #

    Erg leuk om jullie reisverslag te lezen. Wij gaan dit jaar ook enkele weken naar Marokko. Via diverse verslagen van reizigers zoals jullie proberen ik een beetje de do’s and don’t-s te inventariseren.

    PS gefeliciteerd met jullie zoon!